Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Youtube video Kolmen minuutin neurologisesta pikatutkimuksesta. Video sisältää runsaasti tahatonta komiikkaa.Tutkimuksen neurologi lupa olla käyttämättä rusettia.

Neurologi hermoston  toimintoja, lihasvoimia, tasapainoa ja haastattelee tutkimushenkilöä. Samalla tautetään suostumuslomakkeet ja otetaan geenitutkimuksen sylkinäyte. Tapaaminen kestää noin  60 minuuttia.

Siinä tapauksessa, että poikkeavuuksia löytyy, neurologi ohjaa tarpeellisiin jatkoselvityksiin.  Käynti neurologin luona on puhdas tutkimuskäynti. Koska tällaisella käynnillä ei ole mahdollista tehdä säännösten vaatimia merkintöjä sairauskertomukseen, ei esimerkiksi reseptien uusiminen ole mahdollista kuin äärimmäisissä poikkeustapauksissa.

Tähän tutkimuksen osaan kuuluu haastattelu, lääkärilatinaksi "anamneesi". Tässä yhteydessä voidaan puhua luottamuksellisesti kaikkea mahdollista "maan ja taivaan väliltä", sellaistakin joka ei välttämättä liity tutkimukseen.  Tässä yhteydessä on mahdollista käydä yksityiskohtaisesti läpi syntymään ja lapsuudessa tehtyihin testeihin liittyviä asioita.

 

 

Refleksivasara - neurologin tärkeä työkalu.Refleksivasara - neurologin tärkeä työkalu.