Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Edit: Sulkapolku 3 on sittemmin purettu ja paikalle nousee asuntoja ja kauppoja. Tutkijat muistelevat edesmennyttä työpaikkaansa lämmöllä.

 

Sulkapolku 3 on toimistotalo, jossa sijaitsi aikanaan Espoon kihlakunnanoikeus. Se on 70-luvun toimistoarkkitehtuuria. Toimitilamme ovat 2. kerroksessa, eikä paikka välttämättä sovi liikuntaesteisille.

Julkisilla kulkuneuvoilla Sulkapolku 3:een pääsee erittäin helposti. Pitäjänmäen asema, jolla pysähtyvät paikallisjunat A ja L on 200 m päässä. Lähin bussipysäkki on alle 100 m etäisyydellä. Sillä pysähtyvät mm. Helsingin sisäiset linjat 39 ja 5, pääkupunkiseudun runkolinja 550 (entinen jokeri) ja Espoon puolelta tulevat linjat 231, 237, 247, 248, 270, 290, 360, 514, 550, 554K.

Autoilijoille Sulkapolku 3 on niin ikään helppo kohde, jonka saavuttaa melko ruuhkavapaiden Pitäjänmäentien, Turuntien, Vihdintien-Kaupintien ja Konalantien kautta. Sulkapolun ympäristössä on hyvin pysäköintitilaa, mm Sulkapolku 3:n vieraspaikat. Näillä paikoilla on tunnin aikarajoitus, mutta paikkojen omistajan mukaan aikaa ei valvota. Vajaan 200 m päässä Turkismiehentiellä on aina aikarajoittamattomia kadunvarsipaikkoja ja käytössä on myös Pitäjänmäen kirjaston pysäköintialue. Lyhin reitti Kolkkapojanpoluksi kutsutun kävely-pyörätien kautta. Suosittelemme autoilijoille Sulkapolkua juuri pysäköintitilojen takia.

Sulkapolku 3:ssa sijaitsee suosittu lounasravintola Wossikka. Lounasaikaan Sulkapolun puoleiset pysäköintipaikat voivat olla varattuja.

Sisäänkäynti on Wossikan oven vieressä. Kello 16 jälkeen rappukäytävän ovi on lukossa. Soita kännykällä, niin tulemme avaamaan. Ovi on merkitty tekstillä "Helsingin yliopisto Muistitutkimus" ja tutkimuksen logolla.